Fixit jedan od sponzora događaja Welcome to the Future

Investicijska fondacija Impakt, sa željom da doprinese razvoju poduzetništva i poduzetničkog okruženja u Bosni i Hercegovini, 7. decembra 2022. godine u Domu mladih u Sarajevu organizira jedinstven događaj.

Budućnost Bosne i Hercegovine leži u malim, samoodrživim, poslovnim poduhvatima i izgradnji jakog poduzetničkog eko-sistema. Investicijska fondacija Impakt, sa željom da doprinese razvoju poduzetništva i poduzetničkog okruženja u Bosni i Hercegovini, 7. decembra 2022. godine u Domu mladih u Sarajevu organizira jedinstven događaj na kojem će se pokazati da je zaista moguće voditi uspješan biznis bez obzira na sve poteškoće i izazove sa kojima se poduzetnice i poduzetnici susreću.

Događaj se zove “Welcome to The Future” koji je u suštini Scale Up pitch gdje će 10 poslovnih poduhvata prezentirati svoje ideje, a troje najboljih dobit će finansijsku podršku u iznosu od 10.000 KM, 6.000 KM  i 4.000 KM.

Na događaju će se predstaviti poslovni poduhvati koji su podržani kroz IMPAKT inkubator poslovnih ideja, a to su:

  • Lana Pencl, Look2All
  • Vanja Manojlović, Grooming salon Barth
  • Sabina Mehmedinović, CNCart
  • Edin Delić, Tubo Team
  • Slobodan Gutović, Fizio Centar
  • Stefan Alesić, DiSantique
  • Edin Grabovica, DA Pet Care
  • Maida Imširović, Logomedical
  • Sandra Senić, Servis za pranje tepiha Operi.ba
  • Ena Begičević-Čeliković, Studio Elosso

“Događaj je zamišljen da ispromovira uspješne priče malih poduzetnika i da pruži potpuno drugačiji doživljaj posjetiocima. Poduzetništvo će biti prikazano na zabavan i inovativan način uz dosta iznenađenja i neočekivanih trenutaka te smo sigurni da će ovo biti događaj o kojem će se dugo pričati,” – poručuju iz Investicijske fondacije Impakt.

U narednom periodu predstavit ćemo učesnike, a sam događaj će biti isključivo na pozivnicu. Za sve koji ne dobiju pozivnicu događaj mogu pratiti putem live streama na društvenim mrežama Investicijske fondacije Impakt.

Partneri, sponzori i prijatelji događaja su: Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, ProCredit Bank, Centar za promociju održivog razvoja, Fixit, Sarajevo Business Forum, Sarajevo City Centar, Unija Ads, Hotel Garni Konak. Medijski pokrovitelji i prijatelji događaja su Radio Stari Grad, Antena Sarajevo, Akta, Manager.ba.

Više informacija na web stranici i Facebook stranici.

“Stvaramo budućnost. Kreiramo novu vrijednost u kojoj ideje postaju stvarnost u kojoj su vještine sve, a poraz nije opcija. 7. decembra svi ste dobrodošli u budućnost!”, poručili su iz Impakta.

Izvor: Akta.ba

Ranije objavljeno