Pitanja

Ko smo mi

FiXiT d.o.o. čini tim ljudi koji iza sebe imaju dugi niz radnog iskustva u informatičkoj struci, koji razumiju Vas i Vaše potrebe, te uvijek imaju na umu da kvalitetna rješenja čine kvalitetnu bazu za izgradnju povjerenja između dva partnera.

FiXiT d.o.o. bavi se prodajom, implementacijom i održavanjem serverskih, računarskih, printerskih i mrežnih okruženja, razvojem web baziranih aplikacija i web stranica, prodajom tonera i potrošnih materijala, sistema za upravljanje dokumentima – rješenja koje omogućava praćenje javnog mišljenja o nekoj određenoj temi, kompaniji, osobi, brendu, događaju i/ili mjestu u realnom vremenu putem društvenih mreža.

Da. FiXiT d.o.o., na Vaš poziv, može doći na Vašu lokaciju kako bi zajedno sa Vama pronašao najbolje rješenje koje će otkloniti prepreke za Vaše poslovanje. U zavisnosti od problematike, na Vašoj lokaciji vršimo prezentacije/demonstracije rješenja kreiranih po Vašim potrebama.

Da. FiXiT d.o.o., umjesto Vas, može preuzeti teret poslovanja vezano za informatizaciju i digitalizaciju Vašeg poslovanja. U zavisnosti od tematike, održavanje sistema možemo preuzeti u vidu paušalnog ili incidentnog ugovora. Ukoliko imate istu ili sličnu potrebu najbolje je da nas odmah kontaktirate i dogovorite sastanak.