Rješenja

Rješenja

Postavljate novu ili proširujete postojeću mrežnu infrastrukturu?

FiXiT tim specijalizovanih stručnjaka omogućava precizna, pedantna i krajnje profesionalna rješenja u visoko kvalitetnoj i održivoj infrastrukturi te dugotrajno nesmetanom poslovanju.

Antivirusna rezidentna zaštita je obavezna za svaki računar.

Iako je neophodno imati samo jedan antivirusni program, FiXiT d.o.o. ima veoma pouzdana i kompletna antivirusna rješenja : Avast, Bitdefender i  Kaspersky.
Klikom na LOGO saznajte više o antivirusnim rješenjima

Avast kompanija osnovana je 1988. godine, kada su se Češki istraživači Eduard Kučera i Pavel Baudiš susreli sa virusom Viena, te su od tog momenta započeli svoje putovanje sa ciljem spašavanja računara diljem svijeta od računarskih virusa. Danas, Avast ima više od 500 stručnjaka sa sjedištem u Pragu, Češka Republika, s dodatnim uredima u Njemačkoj, SAD-u i Kini, distributera na svim tržištima, te globalnoj zajednici Avast entuzijasta.

Po zvaničnim podacima iz 2015. godine, avast! software kontroliše čak 21,4% globalnog tržišta sigurnosnih sistema te ga koristi preko 30% PC korisnika izvan prostora Kine, čime se ponosno svrstava među najpopularnija antivirusna rješenja današnjice.

Kompanija FixIT d.o.o. je početkom 2015. godine postala oficijelni prodavač avast! antivirusnih rješenja koji su namjenjeni kranjim korisnicima.

U nastavku pronađite avast! rješenje koje najbolje odgovara Vašim svakodnevnim potrebama. Kao što vidite imate izbor između 3 avast proizvoda :
avast! Free, Premium Security, Ultimate

Napominjemo da neprofitne i edukacione organizacije i ustanove mogu kupiti bilo koja avast! antivirusna rješenja sa popustom i do 50%, dok zdravstvene i državne institucije mogu dobiti popust i do 30% od komercijalne cijene. Također kod produženja licence postojećim korisnicima se odobrava 30% popusta od pune cijene avast! antivirusnih rješenja koji se produžavaju.

Bitdefender je rumunska tehnološka kompanija za kibernetičku sigurnost sa sjedištem u Bukureštu, Rumunija, s uredima u Sjedinjenim Državama, Europi, Australiji i na Bliskom istoku.

Kompaniju je 2001. godine osnovao sadašnji izvršni direktor i glavni dioničar Florin Talpes. Bitdefender razvija i isporučuje proizvode i usluge kibernetičke sigurnosti, uključujući zaštitu krajnjih točaka, sigurnost u oblaku i upravljanu sigurnost, antivirusni softver i IoT sigurnost. Bitdefender proizvodi distribuiraju se preko partnera u preko 150 zemalja, a procjenjuje se da tržište SAD-a generiše više od 40% svojih prihoda.

Od svibnja 2020. Bitdefender je bio rangiran na devetom mjestu u svijetu među dobavljačima Microsoft Windows anti-malware aplikacija sa 4,27% tržišnog udjela.

U nastavku pronađite bitdefender rješenje koje najbolje odgovara Vašim svakodnevnim potrebama. Kao što vidite imate izbor između 4 bitdefender proizvoda :
Small Office, Familiy Pack, Total Security i Internet Security

Kasperski lab ili Laboratorija Kasperski (engl. Kaspersky Lab, rus. Laboratoriя Kasperskogo) međunarodna je kompanija koja se bavi proizvodnjom sistema za zaštitu softvera i posluje u skoro 200 zemalja i teritorija širom svijeta. Sjedište kompanije nalazi se u Moskvi, dok ima i holding kompaniju registrovanu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

“Kasperski lab” trenutno zapošljava više od 2,850 kvalifikovanih profesionalaca. Ova kompanija ima svoje kancelarije u 30 zemanja, a njene proizvode i tehnologiju koristi preko 300 miliona korisnika i preko 250 000 korporativnih klijenata širom sveta. Kompanija je posebno fokusirana na velika preduzeća i male i srednje biznise.

Kasperski lab nudi niz bezbjedonosnih proizvoda, kao što su antivirusi i zaštitni zidovi, a pored njih dizajniraju bezbednosne sisteme za male biznise, korporacije i velika preduzeća. Rešenja za korporacije uključuju zaštitu radnih stanica, fajl servera, servera pošte, kapija plaćanja, bankarske servere, mobilne uređaje i internet portale.

Kompanija FixIT d.o.o. je početkom 2016. godine postala oficijelni prodavač Kasperski antivirusnih rješenja koji su namjenjeni kranjim korisnicima.

VEEAM je moćno i jednostavno rješenje za backup i replikaciju zajedno uz podršku nagrađivanih VMware vSphere i Microsoft Hyper-V virtuelnih okruženja. VEEAM zgodno usklađuje virtualizacije, skladištenje i Cloud tehnologije kako bi ispunio zadate SLA zahtjeve za povratak na zadatu odrednicu (RTPO – Recovery Time and Point Objectives ™), a to sve za manje od 15 minuta i to za sve aplikacije i podatke.

Veeam štiti podatke na tri nivoa:

Backup Veeam omogućava brz i pouzdan backup podataka uz pomoć vSphere i Hyper-V virtuelnih okruženja;

Recovery Veeam omogućava izuzetno brz i pouzdan način povratka pojedinih fajlova;

Replication Veeam omogućava napredne, image-based VM replikacije kao i streamline disaster recovery podataka, osiguravajući sigurnost i dostupnost svih Vaših podataka.

VMware, Inc. je američka tvrtka za računarstvo u oblaku i tehnologiju virtualizacije sa sjedištem u Palo Altu, Kalifornija . VMware je bila prva komercijalno uspješna tvrtka koja je virtualizirala x86 arhitekturu.VMwareov softver za stolna računala radi na Microsoft Windowsima, Linuxu i macOS -u, dok je njegov poslovni softverski hipervizor za poslužitelje, VMware ESXi , goli hipervizor koji radi izravno na poslužiteljskom hardveru bez potrebe za dodatnim operativnim sustavom. 

Drugi Proizvodi:

Workspace ONE omogućuje mobilnim korisnicima pristup aplikacijama i podacima.

VIX (Virtual Infrastructure eXtension)API omogućuje automatizirano ili skriptirano upravljanje računalom virtualiziranim pomoću VMware vSphere, Workstation, Player ili Fusion proizvoda. VIX nudi povezivanja za programske jezike C, Perl, Visual Basic, VBscript i C#.

Herald je komunikacijski protokol tvrtke VMware za pouzdaniju Bluetooth komunikaciju i pronalaženje dometa za mobilne uređaje.

Otkrijte prednosti VoIP IP PBX softvera! 3CX (temeljen na IP PBX) je nova tehnologija uz koju su telefonske centrale (PBX|PABX) prošlost.

3CX IP PBX radi unutar Microsoft operativnih sistema. 3CX IP PBX razvijen je na SIP (Session Initiated Protocol) što Vam omogućava da koristite bilo softverski ili hardverski SIP telefon.

Prednosti 3CX IP PBX rješenja:

Microsoft 365 (bivši Office 365) jest Microsoftov pretplatnički paket usluga i proizvoda, dio linije proizvoda Microsoft Office. Korisnik koji plaća pretplatu na ovaj proizvod ima pravo da koristi Microsoft Office na računarskom oblaku i sopstvenom računaru. Nakon beta testiranja koje je počelo u oktobru 2010. godine, Microsoft je 28. juna 2011. objavio Office 365 kao nasljednika Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS).

U četvrtom kvartalu fiskalne 2017. godine, Microsoft 365 (tada pod imenom Office 365) prvi put je pretekao prodaju konvencionalnih Microsoft Office licenci.

U nastavku pronađite microsoft rješenje koje najbolje odgovara Vašim svakodnevnim potrebama. Kao što vidite imate izbor između 2 microsoft proizvoda :
Home i Business